Na praktickom cvičení sme zistili, že čokoláda mení pri topení svoju hmotnosť.Objem sa pri topení zväčšuje, hustota sa zmenšuje.
Použité metódy a formy: interaktívna demonštrácia, skupinové riadené bádanie, skupinová forma práce.
Pri
meraní sme použili jeden senzor na meranie teploty. Hodnoty sme
udržiavali v intervale od 20-20,7 stupňov Celzia. Roztopenú
čokoládu-horká ORION 52%, hmotnosť60g, sme postupne ochladzovali vo
vodnom kúpeli. Čokoláda začala tuhnúť pri teplote 24 stupňov Celzia. Hodnoty v 2. stĺpci tabuľky sú bezpredmetné. Merali sme jedným senzorom.
KADG PUNSHARAN JAN ONLINE CASINO BONUS BONUS CODES
OdpovedaťOdstrániťKADG PUNSHARAN JAN ONLINE CASINO BONUS kadangpintar CODES. 인카지노 Deposit worrione and withdraw winnings instantly. No deposit needed.